“Mozaiku prijateljstva” potrebna pomoć u organizovanju svečanog obroka za 8. mart

144

Udruženje građana “Mozaik prijateljstva” poziva sve građane koji su zainteresovani i u mogućnosti da kupovinom namirnica i cvijeća uljepšaju korisnicama ovog udruženja Dan žena.

 

“Dragi naši, idući u susret 8. martu, Međunarodnom danu žena, u našoj javnoj kuhinji za sve bake, majke, žene, djevojke, korisnice naše javne kuhinje organizovaćemo, uz, nadam se, vašu svesrdnu pomoć svečani obrok uz muziku i sitne znakove pažnje”, kazao je tim “Mozaika prijateljstva”.

Kako kažu, potrebni su sokovi, kolačići, 15 kg mljevenog mesa i cvijeće.

“Uljepšajte njihov dan, a nama pomozite da svečana trpeza bude bogatija baš za ono što mi trenutno nismo mogli nabaviti”, istakli su oni.

Kako kažu, obezbijedili su supu, dio mljevenog mesa, kiseli kupus za više od 1.000 sarmi, meso za pečenje i povrće za priloge.

“Unaprijed od srca zahvaljujemo humanim ljudima u nadi da će nam pomoći da obezbijedimo i ovo što nam nedostaje”, rekli su oni.

Dodaju da većina divnih dama sve navedeno neće dobiti kod svojih kuća.

“Mi izdvojimo sve svoje vrijeme radeći i po 12 časova dnevno da ih usrećimo bar na tren”, naveli su oni.

Dodaju da uživaju baš u tim trenucima kada svoje korisnike vide sređene, lijepe, zasigurno u najljepšoj odjeći koju imaju, jer za njih je to jedini izlazak, jedina prilika da uživaju u lijepim stvarima.

“Učinimo dobro, uljepšajmo bar na trenutak život ljudima oko sebe”, poručili su iz ovog tima, dodajući da će se naše dobro zasigurno dobrim vratiti.

Izvor: Nezavisne

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!