Републици Српској у наредна два дана биће сунчано, уз малу облачност и тополо, док се у четвртак, 23. фебруара, очекује пролазна киша, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутро ће сутра бити претежно ведро, на крајњем сјеверу умјерено облачно, а око ријека и по котлинама понегдје пролазна магла која се може задржати и током пријеподнева.

Током дана сунчано и топло, вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни.

Минимална температура ваздуха биће од два до седам, у вишим предјелима од минус два, а максимална дневна од 12 до 19, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових.

У сриједу, 22. фебруара, у првом дијелу дана претежно сунчано уз малу облачност и топло за ово доба године, али се послије подне очекује наоблачење са сјеверозапада.

Минимална температура ваздуха биће од један до седам, у вишим предјелима од минус два, а максимална од 12 до 18, у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

Јутро ће у четвртак, 23. фебруара, бити претежно облачно и суво, а средином дана биће услова за слабу пролазну кишу која се премјешта од југозапада ка истоку.

Чешће падавине биће у јужним предјелима, док ће на сјеверу бити и сунчаних периода.

Минимална температура ваздуха од три до осам, у вишим предјелима од нуле, а максимална од девет до 15, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

У петак, 24. фебруара, у првом дијелу дана биће суво и промјенљиво облачно уз сунчане периоде и још мало топлије. Од средине дана на југу, а затим и на западу биће облачно, уз повремену кишу.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима од један стеопен, а максимална од 13 до 19, у вишим предјелима од осам степни Целзијусових.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!