Gradonačelnik Draško Stanivuković pozvao je sve one koji slave ljubav da se pridruže zanimljivoj nagradnoj igri.

-Želim da onima koji slave ljubav dam još jedan razlog za slavlje! Složićete se da naša postavka već sama od sebe poziva na fotografisanje sa vašom voljenom osobom. Ono što je razlikuje od dosadašnjih je mogućnost da otputujete u grad svjetlosti i LJUBAVI, u Pariz – poručio je gradonačelnik.

Detalji u vezi sa nagradnom igrom objavljeni su na društvenim mrežama gradonačelnika, a kako je navedeno, drugi par koji bude imao sreće provešće vikend u “Etno selu Stanišić”.

Tako oni koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da se fotografišu u paru ili da svoju fotografiju sa porukom sa kutije namijene voljenoj osobi, saopšteno je iz Gradske uprave.

-Objavite u vašoj priči i objavi uz oznaku mog profila kako bih mogao vidjeti vašu fotografiju. U komentaru potvrdite učešće tako što ćete napisati koji od projekata u nastanku smatrate novim najljepšim mjestom za parove: vidikovac na Banj brdu, nova gradska plaža, fontana u Parku Mladen Stojanović, novi gradski park ili neka druga lokacija? Svima vam želim puno sreće do 16.02. kada ću odabrati dobitnike nasumičnim odabirom putem aplikacije – navedeno je u gradonačelnikovoj objavi na društvenim mrežama.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!