U Prvoj kuljanskoj ulici, na dijelu od 16. krajiške narodnooslobodilačke udarne brigade do kružnog toka, zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji Prve kuljanske ulice u Kuljanima“, doći do obustave saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Oni su obavjestili građane da će obustave biti u ovim terminima:

  • prva faza – od ponedjeljka do petka (13.02. do 17.02.2023. godine) – potpuna obustava saobraćaja za sva vozila. Za vrijeme ove faze prigradske  linije  Zalužani – Barlovci, i Zalužani – Kuljani, se iz smjera Kuljana skraćuje do stajališta „Kasarna“, odnosno putnici će od kružnog toka do nadvožnjaka pješačiti do autobusa 13A i dalje registrovanom trasom.
  • druga faza – vikend (18.02. i 19.02.2023. godine) – obustava saobraćaja za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza putnika.

Alternativni pravci za putnički saobraćaj iz smjera grada ka Kuljanima i Barlovcima je preko Trna i Ramića, a iz smjera Kuljana je preko Ramića ili magistralnim putem M-16.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

U tom periodu, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

“Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova”, poručili su iz Gradske uprave.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!