Zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji Prve kuljanske ulice, iz Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava sugrađane da će doći do obustave saobraćaja u dvije faze u toj ulici, i to na dijelu od 16. krajiške narodnooslobodilačke udarne brigade do kružnog toka.

U prvoj fazi, od ponedjeljka do petka (od 6. do 10. februara) na snazi će biti potpuna obustava saobraćaja za sva vozila. Za vrijeme ove faze prigradske linije Zalužani – Barlovci i Zalužani – Kuljani se iz smjera Kuljana skraćuje do stajališta „Kasarna“, odnosno putnici će od kružnog toka do nadvožnjaka pješačiti do autobusa 13A i dalje registrovanom trasom.

U drugoj fazi 11. i 12. februara saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza putnika.

Alternativni pravci za putnički saobraćaj iz smjera grada ka Kuljanima i Barlovcima je preko Trna i Ramića, a iz smjera Kuljana je preko Ramića ili magistralnim putem M-16.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

U vremenu trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!