Poznato ko će pjevati u Banjaluci na dočeku Nove godine

578

Petar Grašo i Ana Bekuta, dvije velike regionalne zvijezde, nastupiće u Banjaluci povodom obilježavanja Međunarodne nove godine.

Kako su naveli iz Gradske uprave, dva velika koncerta, koja će biti održana u centru grada, poklon je svim sugrađanima, ali i svim turistima koji rado borave u Banjaluci, a posebno u toku novogodišnjih praznika.

“Tako su u planu dvije koncertne večeri, koje se održavaju na dan proslave Međunarodne nove godine, 31. decembra ove godine te prvog dana Nove godine, a koje će zasigurno u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj I prethodnih godina”, naveli su iz Gradske uprave.

Namjera grada kao organizatora, kako navode, jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

“Upravo zbog toga je odlučeno da jedne večeri bude upriličen cjelovečernji koncert zabavne muzike, a druge večeri program narodne muzike”, dodali su iz Gradske uprave.

Pored navedenih izvođača, učestvovaće i umjetnici i izvođači iz grada na Vrbasu, kako bi se na taj način podržala i promovisala i domaća muzička scena.

Naime, Organizacioni odbor za obilježavanje novogodišnjih praznika u Banjaluci – “Banjalučka zima 2021/2022” usvojio je koncept obilježavanja novogodišnjih praznika koji se sastoji od četiri događaja:

Dječija nova godina, koncert povodom Međunarodne nove godine 31. decembra, koncert u Novoj godini 1. januara 2022. godine i obilježavanje Pravoslavne nove godine.

Podsjećaju da grad, zbog ograničenih finansijskih sredstava, i dalje traga za donatorima, koji bi pomogli da ovaj događaj bude na zavidnom, regionalnom nivou.

Podsjećamo, zbog pandemije virusa korona prošle godine nije organizovana proslava Nove godine.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!