Muškarac koji je prijetio bombom u Doboju smješten na psihijatriju

230

Muškarac koji je u Doboju prijetio da će aktivirati bombu u sanitetskom vozilu ispred Službe hitne pomoći smješten je na Odjeljenje psihijatrije dobojske Bolnice, potvrđeno je iz Policijske uprave.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Doboj Predrag Lazić rekao je za RTRS da je muškarac nakon sinoćnjeg hapšenja podvrgnut ljekarskom pregledu i smješten na psihijatriju.

“Jutros će biti izvršen pretres prostorija koje lice koristi, s ciljem eventualnog pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava ili oružja”, dodao je Lazić.

Lazić je naveo da je stanje bezbjednosti u Doboju redovno i da nema razloga za zabrinutost.

Pripadnici Žandarmerije sinoć su u Doboju riješili kriznu situaciju i oduzeli dvije ručne bombe od muškarca koji je bio u sanitetskom vozilu ispred Službe hitne pomoći Doma zdravlja.

Policija je na nekoliko časova blokirala prostor oko Doma zdravlja nakon dojave da jedno lice u sanitetskom vozilu ima bombu. Muškarac je bio sam u vozilu, a pripadnici policije su ga poslije nekoliko časova pregovora uspjeli izvesti iz vozila.

Više informacija o ovoj kriznoj situaciji biće saopšteno danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Doboj koja je zakazana za devet časova.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!