HoReCa poziva: Svi zajedno za obrok za heroje medicinske radnike

325

Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske (HoReCa) pokrenulo je akciju “Obrok za naše heroje” sa ciljem da se svim medicinskim radnicima u ARI/COVID ambulantama obezbijedi obrok u toku radnog vremena.

Međutim, kako su naveli iz Udruženja oni su na granici svojih kapaciteta jer je medicinskih radnika u pomenutim ambulantama sve više zbog nepovoljne epidemiološke situacije, te im je stoga u ovoj akciji potrebna pomoć cijele zajednice.

Dodaju da dnevno sa na banjalučkoj teritoriji obezbijede 120 obroka.

“Do sada, isključivo vlastitim kapacitetima uspjeli smo da spremimo i distribuiramo 3.000 obroka. Naša želja bila je da se u svim ARI/COVID ambulantama u Republici Srpskoj umjesto aplauza, zdravstvenim radnicima, koji nose najveći teret pandemije Kovid-19, obezbijedi po jedan obrok, međutim u ovom trenutku bez pomoći cijele zajednice to nije moguće”, ističu u Udruženju poslodavaca ugostiteljstva i turizma.

Pozvali su sve institucije, javne ličnosti, javna preduzeća, privrednike, građane u dijaspori i pojedince da im se pridruže i pomognu kako bi herojima u bijelim mantilima obezbijedili barem jedan obrok dnevno u nadi da će akcija trajati što kraće i da ARI/COVID ambulante u najskorijoj budućnosti više neće imati posla.

“Ukoliko želite da podržite akciju, sredstva možete donirati na žiro račun otvoren kod Nove banke broj: 5551000050365860, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefon 066/082-082”, zaključuju u Udruženju.

Izvor: Nezavisne

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!