Vlada Srpske o izmjenama Zakona o porezu na dohodak

366

Vlada Republike Srpske razmatra Prijedlog zakona o faktoringu, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak, po hitnom postupku.

Na dnevnom redu današnje sjednice su i informacije o stanju u oblasti zakonodavstva i o budućoj organizaciji Željeznica Republike Srpske.

Ministri bi trebalo da razmatraju informaciju o poslaničkim inicijativama za donošenje okvirnog zakona o zaštiti životne sredine, razvoja i korištenja prirodnih resursa BiH i okvirnog zakona o prostornom planu BiH za period od 2020. do 2040. godine.

Vlada će razmatrati i informaciju o realizaciji projekta izgradnje i opremanja medicinskog kampusa – Medicinski fakultet, Centar za obrazovanje i istraživanja, Fakultet zdravstvene njege i Srednja medicinska škola.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o rezultatima pregovora sindikata i Vlade Republike Srpske radi zaključivanja kolektivnih ugovora, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Nakon sjednice Vlade Republike Srpske biće održana konferencija za novinare u 12.45 časova u Pres centru Vlade Republike Srpske.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!