Grijanje u Banjaluci počinje sutra

426

Zbog trenutnih vremenskih uslova i naglog pada temperatura, “Eko toplane” će sa isporukom toplotne energije početi sutra, saopštili su u “Eko toplanama”.

“Imajući u vidu trenutne vremenske uslove i nagli pad spoljašnjih temperatura, ‘Eko toplane’ Banjaluka počeće i prije 15. oktobra, odnosno zvaničnog početka sezone gijanja sa isporukom toplotne energije”, rekli su u “Eko toplanama”.

Dodali su da, u okviru toplih proba koje su počele danas, već od sutra korisnici usluga sistema daljinskog grijanja mogu očekivati tople radijatore.

“S obzirom na stanje distributivne mreže, kod pojedinih korisnika na samom početku sezone mogući su kraći prekidi u isporuci toplotne energije. Naše tehničke ekipe na terenu prate situaciju i nastojaće da svaki kvar otklone u što kraćem roku, a korisnike kod kojih eventualno dođe do prekida isporuke, molimo za strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju”, naveli su u “Eko toplanama”.

Podsjetili su da su, između dvije grijune sezone, “Eko toplane” obavile godišnji remont proizvodnih postrojenja kao i sanaciju dijelova distributivne mreže, prema unaprijed utvrđenom planu a na osnovu intervencija tokom prethodnih sezona.

Dodali su da je obezbijeđeno oko 95 odsto potrebnog energenta za predstojeću sezonu, a ostatak će u skladu sa planom biti obezbijeđen do kraja ove godine.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!