Festival domaćih proizvoda u Delta Planetu 10. i 11. oktobar i 17. i 18. oktobar od 9h do 21h!

433

U saradnji sa Udruženjem mladih ekonomista Republike Srpske – UMEK u Delta Planetu dva vikenda u periodu od 9h do 21h oko 40 izlagača će imati priliku da predstave svoje domaće proizvode i promovišu svoj brend. Festival domaćih proizvoda za cilj ima promociju domaćih proizvoda i jačanje privrednih aktivnosti.

 

Spisak planiranih izlagača za prvi vikend pogledajte na ovom linku.

Na Festivalu domaćih proizvoda svoje proizvode će predstaviti proizvođači iz svih krajeva Republike Srpske, tako da ćete moći da degustirate brojne domaće mliječne, suhomesnate i pekarske proizvode, proizvode od svježeg voća i povrća, med, sokove, likere, rakije, piva, vina, ali i mnoge druge proizvode.

Udruženje mladih ekonomista već više od tri godine radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”. Najznačajniji dio ovog dugogodišnjeg projekta predstavlja Festival domaćih proizvoda, a treći po redu Festival domaćih proizvoda će se održati u tržnom centru Delta Planet u Banjaluci.

Naredna dva vikenda posjetite Delta Planet od 9h do 21h i upoznajte se sa domaćim proizvodima koje će izlagači predstaviti na Festivalu i uvjerite se da je domaće najbolje!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!