Banjalučani prijavili krađu sprava sa igrališta

280

Putem aplikacije “Građanska patrola”, sugrađani su, u protekle dvije sedmice, u najvećoj mjeri prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i oštećenja na dječijim igralištima u Banjaluci, saopštila je Gradska uprava.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove naglašavaju da je prijavljeno dosta kvarova, ali i da je većina u međuvremenu riješena ili su izdati nalozi da se kvarovi otklone.

“Na nekoliko lokacija u centru grada već su zamijenjene svjetiljke, a kvarovi su prijavljeni i u ulicama: Desanke Maksimović, Gavrila Principa, Stevana Bulajića, Stepe Stepanovića, Lazaričkoj, Voždovačkoj, Novaka Pivaševića i Bitoljskoj”, ističu iz resornog odjeljenja.

Veliki problem, kako ističu, predstavlja i neodgovorno ponašanje pojedinaca koji uništavaju opremu na dječijim igralištima.

“Najviše oštećenja građani su prijavili na igralištu u Ulici Marka Kraljevića u Obilićevu gdje su na igralištu polomljene sve klackalice i ljuljaške, a gume za ljuljanje otkinute. Na igralištu u Ulici Majke Knežopoljke oštećen je tobogan, a na igralištu u Ulici Stevana Bulajića, ukraden je dio sprava”, navode iz nadležnog odjeljenja.

Grad Banjaluka i ovom prilikom moli sugrađane da čuvaju komunalnu opremu koja je zajedničko dobro, a da sve kvarove i nepravilnosti mogu prijaviti putem aplikacije “Građanska patrola” ili direktno Odjeljenju za komunalne poslove.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!