Neodgovornost na maksimumu, u kafiću zatečeno čak 270 OSOBA

826

Tokom proteklog vikenda MUP Republike Srpske kontrolisao je rad kafića u okviru pojačanih aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, i tom prilikom u većom broju lokala zatečeno je više gostiju nego što je dozvoljeno.Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su tokom vikenda raciju u tri ugostiteljska objekta, u kojima su zatekli 120 a, 170 i 132 osobe.

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

– Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad su 3. oktobra u tom gradu obavili kontrolu kafe kluba u kojem su zatekli 270 gostiju – rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

U Prijedoru je isti dan policija obavila raciju u jednom ugostiteljskom objektu gdje je zatečeno 112 gostiju.

U Tesliću je takođe policija obavila raciju i u jednom kafiću zatekli su 146 osoba.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave nedogovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP RS će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti – poručila je Miljanovićeva.

srpskainfo.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!