Počinje Međunarodni festival glumca „Zaplet XII nova normalnost“

371

Izvođenjem monodrame “Naši dani” Radoslava Raleta Milenkovića, u utorak 1. septembra, od 20.00 časova, je  otvoren Međunarodni festival glumca “Zaplet 12 nova normalnost”.  Ista predstava biće izvedena i dan kasnije u istom terminu, a u petak, 4. septembra u 20.00 časova, časova gostuje Zijah Sokolović sa svojim kabareom “Međuigre 0-24”.

Takmičarski program festival počeće u subotu 5. septembra u 20.00 časova, kada će biti izvedena predstava “Prah” Altteatara iz Sarajeva.

Publika će u Gradskom pozorište “Jazavac”, tokom septembra, moći da pogleda još tri predstave u takmičarskoj selekciji i to: “Nije čovjek ko ne umre” (10. septembar u 20.00) Pozorišta Priejdor, zatim “Fine mrtve d(j)evojke” (12. septembar u 19.00 i 21.30) Beogradskog dramskog pozorišta i predstavu “Obitelj” (30. septembar u 20.00) HNK Split.

U utorak, 1.septembra biće otvorena i izložba crteža i slika slikarki Dragane Nikolić i Dragane Grašar u holu Gradskog pozorišta “Jazavac”. Festival će biti održan uz puno poštovanje propisanih epidemioloških mjera.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!