Rajaner ponovo leti iz Banjaluke

748
Avio-kompanija Rajaner je poslije četiri mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona ponovo uspostavila letove iz Banjaluke i to na dvije destinacije.
Rajaner - Mahovljani - Foto: RTRS

Prvi let bio je na relaciji Memingen-Banjaluka-Memingen. Avion ka Memingenu poletio je  u subotu  i saobraćaće utorkom i subotom, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka

Ponovo je uspostavljena i linija Brisel-Banjaluka koja će saobraćati petkom i ponedjeljkom.

Menadžer kompanije Rajaner za komunikacije za srednjoistočnu Evropu i Balkan Olga Pavlonka navela je da je ova kompanija, kako bi proslavila nastavak letova sa banjalučkog aerodroma, pokrenula prodaju karata sa cijenama od 25,99 evra do kraja oktobra.

Karte se moraju rezervisati do srijede, 5. avgusta, na internet stranici ove kompanije.

Generalni direktor banjalučkog aerodroma Milan Račić rekao je da je nastavak letova Rajanera dobra vijest za sve i dodao da ovaj aerodrom spreman za sve putnike.

– Međunarodni aerodrom Banjaluka spreman je za saobraćaj uz poštovanje svih mjera nadležnih institucija u sprečavanju širenja virusa korona. Trenutno sa našeg aerodroma saobraća avio-linija Beograd-Banjaluka-Beograd , Er Srbija, te čarter letovi za Antaliju agencije Kontiki Travel – navodi se u saopštenju banjalučkog aerodroma.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!