Dajakaši izvadili kante za otpatke iz Vrbasa

395

Članovi banjalučkog „Dajak kluba“ izvadili su nedavno iz korita rijeke Vrbas 15 betonskih kanti za otpatke, koje su nesavjesni pojedinci bacili u rijeku.

  • Svakog dana smo na Vrbasu i svaku nepravilnost koju uočimo nastojimo da riješimo. Ovaj put smo se organizovali da povadimo kante iz Vrbasa, jer je naš osnovni cilj čista rijeka i njene obale – kažu u „Dajak klubu“.

Sa druge strane, u Odjljenju za komunalne poslove pozdravljaju ovu akciju banjalučkih dajakaša i još jednom apeluju na sve sugrađane da čuvaju komunalnu opremu.

  • Komunalna oprema u gradu je zajedničko dobro i dužni smo da je čuvamo. Bacanje kanti u Vrbas iz čiste obijesti je neprimjereno djelo i za svaku osudu. Uz to što su izvadili kante iz Vrbasa, dajakaši su ih kasnije očistili i dezinfikovali. Kante koje su ispravne i neoštećene vratili smo u upotrebu na mjestima gdje je to potrebno. Kante su postavljene u naselju Starčevica, na dječijem igralištu u Ulici Sime Miljuša i na šetalištu od Rebrovačkog mosta prema Delti – zaključili su iz Odjeljenja za komunalne poslove.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!