Aerodrom Banjaluka: Saobraćaj u skladu sa epidemiološkom situacijom

436
Sa Aerodroma Banjaluka trenutno saobraća redovna linija Beograd-Banjaluka-Beograd avio-kompanije “Er Srbija”, a iz preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” rekli su Srni da će preduzeti sve aktivnosti na daljem uspostavljanju normalnog odvijanja saobraćaja u skladu sa razvojem epidemiološke situacije i preporukama nadležnih institucija.

Linija Beograd-Banjaluka-Beograd saobraća tri puta sedmično – srijedom, petkom i nedjeljom, a “Er Srbija” najavljuje od 28. jula i četvrtu liniju – utorkom.

– Nadamo se i skorom nastavku saobraćaja avio-kompanije “Rajaner” koja je u toku 2019. godine obavila ukupno 784 leta i prevezla 122.520 putnika – naveli su iz preduzeća Aerodromi Republike Srpske.

Sa banjalučkog Aerodroma organizovani su i čarter letovi za Antaliju agencije “Kontiki travel” iz Beograda.

Iz preduzeća Aerodromi Republike Srpske naglašavaju da se pridržavaju svih zahtjeva nadležnih institucija s ciljem spriječavanja širenja zaraze virusom korona, te podsjećaju da su nastalu situaciju iskoristili za završetak radova na proširenju aerodromske zgrade i na izgradnji “kargo” objekta da bi se povećao promet roba.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!