U Banjaluci kaženjeno 44 motokciklista bez vozačke dozvole

422

Četrdeset četiri vozača motocikla je sankcionisano zbog upravljanja motorom prije sticanja prava na upravljanje, a 48 vozača je kažnjeno zbog upravljanja neregistrovanim motociklom, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su od 25. do 28. juna realizovali su akciju pojačane kontrole u saobraćaju te je tom prilikom izdato 138 prekršajnih naloga.

“Policijski službenici su kontrolisali 271 vozača koji su upravljali motociklom i lakim motociklom. Od ukupnog broja kontrolisanih vozača 44 vozača motocikla je sankcionisano zbog upravljanja prije sticanja prava na upravljanje, 48 vozača zbog upravljanja neregistrovanim motociklom. 81 vozač je sankcionisan zbog nenošenja zaštitne kacige. Izadat je 341 prekršajni nalog po drugim osnovama”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve vozače da se pridržavaju zakonskih propisa, da odgovorim ponašanjem vode računa o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju i time spriječe moguće posljedice.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!