Na javnom uvidu nacrt RP saobraćajnog čvorišta kod Kastela

575

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt Regulacionog plana za saobraćajno čvorište kod Kastela biti izložen na javni uvid od 29. juna do 29. jula 2020. godine.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između: Bulevara cara Dušana, ulica Vojvode Momčila, Braće Mažar i majke Marije, Kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patre, rijeke Vrbas, Mačvanske ulice, Carice Milice, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, sjeverne granice kompleksa Univerziteta u Banjoj Luci (do ulice Majke Jugovića), Slobodana Kokanovića, Milana Rakića, Gorana Radulovića Bimbe  i Tržničke ulice, ukupne površine 23,28 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ Banja Luka – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića broj 101a, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1, Bulevar i Obilićevo 1, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova.  Nacrt plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme javnog uvida, sve do 29. jula 2020. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti, u formi dopisa, Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!