Popravljena dječija igrališta u više naselja

403

U okviru obnove i sanacije dječijih igrališta, ovih dana sanirano je više igrališta po banjalučkim naseljima kako bi bila što bezbjednija za korištenje.

Radovi su izvedeni na dječijim igralištima u ulicama Carice Milice broj 58 i Starine Novaka u Obilićevu, na Bulevaru cara Dušana, Aleji Svetog Save, te u Ravnogorskoj ulici u Novoj varoši gdje je postavljena i nova trambolina. Značajniji radovi završeni su i na dječijem igralištu u Krupi na Vrbasu, a u ovom naselju, u okviru radova na održavanju komunalne opreme, sanirane su i klupe za odmor.

  • Pored navedenih, na dva dječija igrališta u Ulici Prve krajiške brigade narodne odbrane na Starčevici popravljeni su oštećeni rekviziti i sanirane konstrukcije sprava – naveli su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na Saračici, kod područne škole, sanirano je i dječije i sportsko igralište, te klupe. Takođe, sanirana je i sprava za vježbanje na otvorenom, koja je bila oštećena.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sugrađane da čuvaju komunalnu opremu, od koje su upravo rekviziti na dječijim i sportskim igralištima najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!