U subotu obustava saobraćaja na putu za Priječane i u Novoseliji

492

U subotu 6. juna, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na putu za Priječane, na dijelu od skretanja za vikend naselje prema Priječanima, u dužini od 450 metara.

Saobraćaj će biti obustavljen na ovoj dionici zbog sanacije klizišta i izgradnje dijela saobraćajice, a radove izvodi preduzeće „Kozaraputevi“.

  • Za vrijeme izvođenja radova, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, prigradska linija Ortopedija-Priječani neće saobraćati – saopšteno iz Odjeljenja za saobtraćaj i puteve.

Takođe u subotu 6. juna, od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na putu Desna Novoselija – Karanovac, na dijelu kod „Drvoprodeksa“, u dužini od 600 metara, zbog asfaltiranja puta.

Za vrijeme izvođenja radova, linija javnog prevoza broj 9 Česma – Centar – Desna Novoselija i  Desna Novoselija – Karanovac saobraćaju sa dva autobusa, tako da jedan autobus saobraća registrovanom trasom od Česme do mjesta izvođenja radova (stajalište „Točak“), a drugi autobus saobraća od Česme do centra registovanom trasom, a zatim dalje Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Kozarskom, Maljačkih ustanika, Uroša Drenovića, magistralnim putem do mosta u Karanovcu, zatim lijevo putem Banja Luka – Karanovac prema Banjoj Luci do mjesta izvođenja radova (stajalište „Vuksani“). Autobusi polaze u isto vrijeme, i to :

  • iz Česme: 7,35; 9,35; 11,35; 13,35; 15,09; 16,35.
  • iz Desne Novoselije: 8,50; 10,50; 12,50; 14,22; 15,55; 17,15.

Za vrijeme izvođenja radova, polazak u 16.10 časova na prigradskoj liniji Banja Luka  – Ljubačevo iz smjera grada saobraća do stajališta „Blik“, zatim se autobus vraća Ulicom vojvode Pere Krece, lijevo reko Zelenog mosta, Kozarskom ulicom, prema mostu u Karanovcu  i dalje registrovanom trasom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj, a iz nadležnog odjeljenja apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i strpljivi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!