U funkciji trim staza na Starčevici

455

Nova trim staza za sve brojnije rekreativne trkače, izgrađena je u podnožju Starčevice, u okviru širenja mreže rekreativnih sadržaja na području cijele Banjaluke.

Nova staza, dužine od oko 500 metara, izgrađena je u drvoredu uz Bulevar Desanke Maksimović, a u ovaj projekt uloženo je 70.000 KM.

Tokom današnjeg obilaska ove lokacije, gradonačelnik Igor Radojičić ukazao je da je ovo već treća trim staza, izgrađena unazad posljednje tri godine, te da su već u funkciji staze u Parku „Mladen Stojanović“ i staza između Rebrovačkog i Venecija mosta.

-U sklopu temeljne i sveobuhvatne rekonstrukcije cijelog ovog prostora koji se tiče podnožja Starčevice i Obilićeva, gdje je završeno spajanje istočnog tranzita, izgrađene pješačke staze, završen novi most preko Vrbasa, sada je izgrađena i trim staza za sve rekreativce – kazao je Radojičić.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Starčevica Predrag Đajić istakao je da se, uporedo sa ovim, u najvećem gradskom naselju radi još nekoliko projekata.

-Drago nam što je što je od prvobitne ideje Savjeta mjesne zajednice do same realizacije proteklo ovako kratko vrijeme i što smo dobili ovako lijep novi sadržaj u našem naselju – naglasio je Đajić.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!