SASTANAK SA STANARIMA Riješiti kompletnu infrastrukturu oko zgrada u Lazarevu

561
Gradonačelnik Igor Radojičić posjetio je stanare Ulice Despota Stefana Lazarevića, gdje je Grad nedavno asfaltirao pristupnu saobraćajnicu, zajedno sa pješačkim površinama.
Osim pristupnih saobraćajnica i 42 parking mjesta, izgrađena je oborinska i dio fekalne kanalizacije, kao i nova rasvjeta, a sve u nastojanju da se riješi višegodišnji problem sa nedostajućom komunalnom infrastrukturom.
Grad je izdvojio nešto više od 200.000 KM za rješenje ovog višegodišnjeg problema stanara nekoliko stambenih zgrada u tom dijelu Lazareva. Tu neizgrađenu infrastrukturu je, prema ranijem ugovoru sa Gradom, trebalo da obezbjedi investitor, međutim, on je bankrotirao, a stanari su se u međuvremenu uselili u zgrade.
Prošle godine, takođe sredstvima iz gradskog budžeta izgrađena je i fekalna kanalizacija, koju je, takođe, trebalo da uradi investitor koji je gradio te zgrade.
Na sastanku sa stanarima najavljeno je kako će biti nastavljeno rješavanje imovinskih problema na okolnim privatnim parcelama, kako bi cjelokupna infrastruktura bila izgrađena u skladu sa regulacionim planom.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!