“Mala škola dojenja”

483

Udruženje građana “DRIP – djeca, roditelji i porodilje” Banjaluka održaće od četvrtka do subote, od 30. aprila do 2. maja, besplatnu onlajn radionicu “Mala škola dojenja” koja je namijenjena trudnicama koje žele da doje bebe i trebaju podršku i relevantne informacije.
Iz Udruženja su naveli da će radionica biti organizovana onlajn s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju uzrokovanu virusom korona.

Radionica je podijeljena u tri modula – kako dojenje funkcioniše, šta je normalno u periodu dojenja i koje okolnosti utiču na uspješno dojenje.

Učesnice će imati priliku da čuju o temama kao što su značaj i fiziologija dojenja, normalni podoj, ritam dojenja, promjene majčinog mlijeka, uslovi poroda, te korištenje flašica i duda varalica.

Radionica će trajati tri dana po 40 minuta, sa početkom u 20.00 časova, a vodiće je Nataša Gligorić i Dubravka Vujnović Božić.

Prijave za radionicu moguće je obaviti posredstvom “Fejsbuk” stranice “DRIPBL”, kao i na brojeve telefona 065/618-735 i 065/339-983.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!