Dostava lijekova za sugrađane starije od 65 godina

422

Sugrađani koji su stariji od 65 godina,  imaju mogućnost da naruče i lijekove, koji će im biti dostavljeni na kućnu adresu.

Grad Banja Luka je u okviru akcije „Niste sami“, poslije životnih namirnica, sada omogućio i dostavu lijekova za osobe starije od 65 godina.

Ove osobe ukoliko imaju potrebu za lijekovima, telefonom treba da se jave svom porodičnom ljekaru, odnosno ambulanti porodične medicine u kojoj su registrovani i naruče lijek.

Njihova narudžba se elektronskim putem prosljeđuje u apoteku, koja pokriva njihove naselje, a lijekovi im se isporučuju narednog dana na kućnu adresu.

Mogu se naručiti lijekovi za čije izdavanje je potreban recept, kao i lijekovi i preparati za koje nije potreban recept.

Korisnici sistema neće plaćati troškove dostave, odnosno lijekove će dobiti po identičnim cijenama kao da su ih kupili direktno u apoteci.

Sistem isporuke pokriva urbano područje grada Banje Luke u istim granicama dostave, kao i za životne namirnice.

Narudžba namirnica putem telefonskog broja 065/01 02 03

Grad Banja Luka je, od 19. marta, pokrenuo veliku akciju pod nazivom „Niste sami“, u okviru koje je omogućena kućna dostava osnovnih životnih namirnica starijim i nemoćnim osobama, te licima sa invaliditetom, trudnicama i svima u stanju potrebe.

Sve osobe starije od 65 godina, hronični bolesnici, trudnice, osobe sa invaliditetom, mogu da se jave na telefon broj: 065/01 02 03 i zatraže dostavu određenih životnih namirnica i potrepština. Servis radi svakim danom, osim nedjelje. Namirnice se plaćaju po dostavi, bez troškova dostave i po cijenama kao u marketima.

Akciju su podržali: Mtel, Prointer ITSS, Tropik, MF banka, Adiko banka, Sberbanka, Šparkase banka, Nova banka, Krajinapetrol, Gasprom benzinske stanice, Nestro petrol, Banjalučka pivara, Eurogas, Ceger, Malbašić, apoteka „Zenit“ i dm drogerie markt.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!