Festival cvijeća po treći put u gradu

629

Treći Festival cvijeća biće održan od 22. do 26. aprila ove godine, u okviru programa „Proljeća u Banjaluci“. Manifestacija će biti održana u Parku “Petar Kočić”, a okupiće proizvođače i prodavce cvijeća iz Banjaluke i regiona, najavili su iz Grada.

– Našim učesnicima obezbijedićemo štandove za izložbu i prodaju cvijeća bez naknade, tako da je to još jedna od pogodnosti za izlagače. Festival će, kao i prethodne dvije godine, biti izložbenog i prodajnog karaktera – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Prošle godine, na sajmu je izlagalo 11 cvjećara, a ove godine očekuje se još veći broj prijava i raznovrsniji sastav učesnika.– Pozivamo sve naše proizvođače i prodavce cvijeća da nam se pridruže i učestvuju na festivalu. Nastojimo da svake godine festival obogatimo novim sadržajima, a ove godine, ambijent u Parku “Petar Kočić” će biti poseban, jer će park biti ukrašen i dekorisan zbog sajma – istakli su u odjeljenju.

Svi zainteresovani za učešće na festivalu, prijavu mogu dostaviti Odjeljenju za komunalne poslove Gradske uprave, kontakt osoba Sanja Mataruga (051/244 -444, lokal 774). Prijave se mogu dostaviti lično u Gradskoj upravi – kancelarija 405 ili putem mejla: javnost@banjaluka.rs.ba.

Izvor :Srpskainfo.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!