Buduće izmjene centra grada, Paprikovca, Toplica

791

Odjeljenje za prostorno uređenje objavljuje javni poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija za sljedeće regulacione planove:

Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana dijela centralnog područja grada Banje Luke

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi između ulica Nikole Tesle, Milana Tepića, Vidovdanske, Trga Srpskih junaka, Kralja Petra I Karađorđevića, Srpske ulice, Vase Pelagića, Bana dr T. Lazarevića, Trga Srpskih vladara i Grčke ulice, u ukupnoj površini od 7,10 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Centar 1 i Centar 2, petnaest dana od dana objavljivanja.

centar-1

Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana „Paprikovac-Petrićevac“ – sekcije C, E, F, G i H u Banjoj Luci

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor između Ulice Ranka Šipke, Romanijske ulice i kompleksa Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka, u ukupnoj površini od 9,91 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Paprikovac, petnaest dana od dana objavljivanja.

 

Paprikovac-Petricevac

Odluka o reviziji Regulacionog plana Srpske toplice 1

Revizijom plana će biti obuhvaćen prostor koji je obuhvaćen važećim planom, a graniči sa postojećom saobraćajnicom – Ulicom Od Zmijanja Rajka, duž desne obale Vrbasa na sjeverozapadnoj strani, nekadašnjim izletištem i izviđačkim domom na prostoru zvanom „Brioni“, na sjeveroistočnoj strani i šumom crnog bora na Jajačkim stranama u području nekadašnje mahale Ilidža na jugu, izuzev prostora u površini od 2,88 ha koji je definisan Regulacionim planom za uređenje obala Vrbasa. U postupku revizije biće izrađen i donesen revidovan plan kao novi regulacioni plan u površini 8,00 ha, koji je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Srpske Toplice, petnaest dana od dana objavljivanja.

S toplice

Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor između puta Banja Luka-Gradiška i Ulice despota Stefana Lazarevića u Banjoj Luci

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz Ulicu despota Stefana Lazarevića, u ukupnoj površini od 2,41 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvati svih planova objavljeni su i na ovoj internet stranici.

Stefana Lazarevica

Nadležno odjeljenje poziva sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje priejdloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 11. marta 2020. godine.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!