Prvi sajam obrazovanja, stipendija i zapošljavanja Srpske 24. aprila u Banjaluci

355
Prvi Sajam obrazovanja, stipendija i zapošljavanja Republike Srpske posvećen obrazovanju i zapošljavanju mladih održaće se 24. aprila u Banjaluci.
Sajam obrazovanja, stipendija i zapošljavanjaFoto: RTRS

Organizatori, kompanija “RS Consulting and Trade”, navode da će sajam biti realizovan pod sloganom “Republika Srpska za mlade, mladi za Republiku Srpsku”, te da će to biti prilika da se pokaže kvalitet Univerziteta i fakulteta, kao i veliki broj stipendija za mlade koje žele da rade, da se edukuju i napreduju.

Sajam ovog tipa radi na razvoju ulaganja u edukaciju i stavlja akcenat na akademski razvoj potencijala mladih koji žele da svoje znanje razvijaju, unapređuju, te ga upotrijebe u Republici Srpskoj.

– Mladi stručni ljudi potrebni su našoj Republici Srpskoj u kojoj su se rodili i školovali. Zato je potrebno da svi zajedno učinimo napor i obezbijedimo mladim stručnjacima i završenim studentima da ostanu u Republici Srpskoj. “Ostani u Srpskoj, Srpska ti nudi posao” je jedna od naših poruka koja će na sajmu biti upućena mladim ljudima koji traže posao. Mi ćemo zajedno sa institucijama Republike Srpske raditi ovaj sajam u namjeri da pomognemo mladim ljudima da prepoznaju svoju budućnost u svojoj Republici – poručili su iz organizacionog tima.

Na sajam su pozvani predstavnici univerziteta, institucije, opštine i kompanije koje daju stipendije i nude zaposlenje nakon završenog školovanja, da svi na jednom mjestu, u Banjaluci pokažu da Srpska može ponuditi budućnost svima koji žele u njoj da ostanu, rade i privređuju.

Prvi Sajam obrazovanja, stipendija i zapošljavanja održaće se pod pokroviteljstvom Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

Organizatori Sajma su firma “RS Consulting and Trade” i Unija studenata Republike Srpske.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!