Počela obnova društvenog doma u Piskavici

508

U okviru obnove društvenih domova na gradskom i prigradskom području, danas je u Piskavici počela obnova doma, koji bi, za tri mjeseca, trebalo da bude u potpuno novom ruhu.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je prisustvovao početku obnove, naglasio je da je program obnove i izgradnje društvenih domova započet 2017. godine, sa ciljem da dobijemo mjesta za okupljanje građana sa mnogo boljim uslovima.

  • Ovdje u Piskavici će se raditi na obnovi krova, krovišta, te zamjeni crijepa i spoljašnje stolarije. Vrijednost radova je oko 80.000 KM. Sljedeći dom koji ćemo obnoviti biće onaj u Zalužanima, u toku su radovi na Petrićevcu i Laušu, a nakon toga slijedi Saračica. Takođe, radimo projekat novog doma u Gornjoj Piskavici i doma na Krčmaricama – rekao je Radojičić.

Sekretar Kulturno-umjetničkog društva „Piskavica“ Mirko Arambašić, očekuje da će već na proljeće imati mnogo bolje uslove za rad.

  • Nadam da će rokovi biti ispoštovani i da ćemo već od proljeća na raspolaganju imati mnogo bolje uslove za rad našeg društva – zaključio je Arambašić.

Izvođač radova je preduzeće „Međugorje“, a rok za završetak radova je 90 dana.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!