Nova igrališta: Pri kraju radovi na Laušu, uskoro i u Adi

498

Novo dječije igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca. Igralište će, kao i proljetos otvoreno u ovom naselju u Ulici Koste Krsmanovića, biti sagrađeno u okviru zajedničkog projekta Grada i Razvojnog programa UN-a (UNDP).

Kako su potvrdili u Odjeljenju za opštu upravu, okončani su građevinski radovi na izgradnji igrališta za mališane u ovom naselju, na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana „Sirano“.

  • Očekujemo nabavku rekvizita i njihovo montiranje tokom januara – zaključili su u odjeljenju.

Istovremeno, izabran je izvođač građevinskih radova za novo dječije igralište u naselju Ada, na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Grad Banja Luka će u saradnji sa mještanima i firmom „Market AS“ sagraditi dječije igralište u naselju Ada na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Grad će finansirati građevinske radove, odnosno urediti lokaciju za tu namjenu. Sami mještani su uz pomoć donatora – firme „Market AS“ obezbijedili rekvizite, koji će biti postavljeni na ovom igralištu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!