„Zimska varoš“ na Trgu Krajine

535

Banjalučani i posjetioci našeg grada na Trgu Krajine mogu da uživaju u novom turističkom sadržaju u okviru manifestacije „Zimska varoš“.

Bogat kulturno-zabavni program, ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće, poznati ugostiteljski brendovi i zimske zanimacije, puno sadržaja za djecu, klizalište – najveće do sada, specijalna soba iluzija…samo su neki od sadržaja koje očekuju sve posjetioce „Zimske varoši“, koja će trajati sve do 5. janura 2020. godine.

– Osnov manifestacije su zimske kućice, koje su postavljene u dva reda kako bi bio obezbjeđen prolaz za posjetioce. Na „Zimskoj varoši“ će biti predstavljeni brojni izlagači sa lokalnim delicijama, ugostitelji i slični sadržaji. U idućih mjesec dana, koliko traje manifestacija, svakodnevno će biti izvođen šarolik zabavni program, naročito za djecu, a u večernjih časovima će biti organizovani brojni muzički nastupi.

Novogodišnji koncerti

Tokom novogodišnjih praznika, Banjalučane i sve goste na Trgu Krajine očekuju trodnevni novogodišnji koncerti sa regionalnim zvijezdama. Evrovizijska pobjednica Marija Šerifović nastupiće 30. decembra. U Novu, 2020. godinu ući ćemo uz pjesme “Crvene jabuke” i Jelene Tomašević, a 1. januara domaće goste i turiste zabavljaće Aleksandra Prijović.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!