FOTO KONKURS: 193 fotografije u trci za nagradu

537

Na konkurs za izbor najljepše fotografije „Jesen u Banjoj Luci“ pristigle su 193 fotografije koje ulaze u trku za glavnu nagradu – Kapriolo bicikl.

Konkurs je okončan danas u podne, a pred stručnom komisijom na čelu sa našim poznatim fotografom Milanom Radulovićem, je nimalo lak zadatak – izbor pet najljepših fotografija.
Planirano je da komisija do petka, 8. novembra, od pristiglih, odabere pet najljepših fotografija, od kojih će pobjedničku odabrati sugrađani glasanjem putem Viber zajednice Grada Banja Luka.
Anketa će na Viberu biti otvorena u nedjelju, 10. novembra u 10 časova, a građani će moći glasati 24 časa. Glasanje će biti zaključeno u ponedjeljak 11. novembra, u 10 časova.
Glavna nagrada je bicikl, a za drugoplasirana i trećeplasirana fotografija biće nagrađena godišnjom pretplatom za „Bl bajk“.
Konkurs za izbor najljepše fotografije pod nazivom „Jesen u Banjoj Luci“, osmišljen s ciljem promocije zdravih životnih navika poput pješačenja i vožnje bicikla, organizovao je Grad Banja Luka u saradnji sa Kaprilo sport centrom Banja Luka.
Učestvovati su mogli svi sugrađani, a jedan autor na konkurs je mogao poslati najviše dvije fotografije, snimljene ove jeseni, odnosno od 23. septembra pa do 4. novembra.

 

(banjaluka.net/ foto:A.Čavić )

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!