Mikrofin vjeran svojoj društveno odgovornoj misiji

578

Kao vodeća mikrokreditna organizacija u BiH, Mikrokreditno društvo Mikrofin ostaje vjeran svojoj misiji da unaprijedi život građana društvene zajednice u kojoj posluje, posebno imajući u vidu razvoj njenih najmlađih članova.

Predstavnici kompanije posjetili su prostorije vrtića „Lana“ u naselju Rosulje u Banjoj Luci i tom prilikom obradovali mališane vrijednom donacijom.

„Više od dvadeset godina Mikrofin nastoji odgovoriti na molbe svih škola, vrtića, udruženja i ostalih ustanova koje se bave djecom, a koji su tražili neku vrstu pomoći od nas. Radimo to jer želimo učiniti sve što je u našoj moći da stvorimo preduslove za zdrav razvoj djece u ovom društvu.

Konkretno, Vrtiću „Lana“ je bila potrebna oprema za rad sa mališanima u vidu didaktičkog materijala i igračaka i to smo im ovom donacijom omogućili“, istakao je Boris Todić, Šef filijale Mikrofina u Banja Luci.

Direktorica JU „Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ Jelena Kurtinović zahvalila se na uručenoj donaciji. Istakla je da je saradnja JU „Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ i društveno odgovornih kompanija veoma značajna za djecu u vrtićima, jer je plod svake saradnje unapređenje vaspitno-obrazovnog rada i poboljšanje uslova boravka djece u vrtićima.

U prethodnim danima Mikrofin je svojim poklonima obradovao i učenike OŠ „Branko Ćopić” u Prijedoru, te osnovce škola “Petar Kočić” i “Vuk Karadžić” , obje sa područja opštine Prnjavor.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!