Pogodnosti za mladence: Vjenčanja u atrijumu Gradske uprave

942

Parovi koji žele da sudbonosno da kažu neki drugi dan mimo vikenda sada to mogu da učine svakog petka, od osam do 16 časova, u atrijumu Gradske uprave.

U Odjeljenju za opštu upravu su rekli da je u navedenom prostoru, pored mladenaca, kumova i službenih lica, omogućeno prisustvo i najužih zvanica i to do deset gostiju ukupno.
“Navedena vjenčanja koja se obavljaju u mjesnim kancelarijama, Muzeju savremene umjetnosti ili u atrijumu su besplatna, odnosno mladenci su oslobođeni plaćanja administrativne takse”, istakli su u nadležnom odjeljenju.
Dodaju da su prvog dana, od kako je uvedena nova praksa, u atrijumu Gradske uprave sklopljena četiri braka, uz izraženo zadovoljstvo mladenaca i gostiju novim ambijentom i terminom za vjenčanja.
“Kao i do sada, vjenčanja se mogu zakazati i izvan službenih prostorija, po želji mladenaca, ali se za ovakav čin vjenčanja plaća gradska administrativna taksa u iznosu od 200 KM”, podsjetili su u ovom odjeljenju, te dodaju da je ove godine na prostoru grada zaključeno ukupno 366 brakova.

 

(Nezavisne)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!