Detalji nesreće kod Srpca: Automobil bio potpuno uništen

999

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče na putu Laktaši – Srbac u kojoj su stradala trojica mladića Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25) jedna je od najtežih koja se dogodila na ovom području. Zbog smtrnog ishoda mladića otkazane su sve zakazane manifestacije u opštini Laktaši, a na dan sahrane kako saznajemo biće proglašen i dan žalosti.

Vozač automobila je izgubio kontrolu nad sitroenom c5 i sletio sa puta u kanal.
Očevidac koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće kaže da je u sred noći čuo nešto nalik udaru groma. Ubrzo nakon toga, sin je dotrčao do njega i rekao da se desila nesreća i da zove policiju i hitnu.
Očevidac za ATV priča da kada je izašao vani da vidi šta se dešava, kaže da su dva tijela bila van automobila i da su svi bili mrtvi.
“Automobil je bio potpuno uništen, kao da je bomba pala. Hitna i policija su došli brzo, ali su mogli samo da konstatuju smrt”, kaže očevidac za ATV.
Laktaši su obavijeni tugom, mještani su tužni i šokirani. Oni pričaju da su stradali mladići bili za primjer. Radili su i nisu pravili nikakve probleme.
“Poznavao sam i Sašu i Milana, naše porodice su se poznavale i družile, bili su to momci na svom mjestu. Velika je to tuga za sve nas”,  kaže Aleksandar Čičić (29), mladi preduzetnik iz Maglajana.
Poginuli mladić Milan Golubović (24) sin je predsjednice Udruženja porodica sa četvoro i više djece u Laktašima, Slavice Golubović. Ova porodica živi u Maglajanima kod Laktaša.

 

(ATV)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!