„Građanska patrola“: Kradu i gradsko zelenilo

497

Putem aplikacije „Građanska patrola“, protekle sedmice gradskim službama prijavljeno je nepropisno odlaganje otpada na više lokacija širom grada.

Prema podacim sa aplikacije, nepropisno odlaganje otpada građani su uočili i prijavili nadležnim na više lokacija – u ulicama Đorđa Jovetića, Vojislava Đede Kecmanovića, Gundulićevoj i Svetozara Ćorovića, te na šetalištu između Rebrovačkog i mosta Venecija. Po prijemu prijava, izdat je nalog „Čistoći“ da ukloni otpad kako ne bi dolazilo do stvaranja divljih deponija.

Pored toga, u Ulici Dragiše Vasića prijavljena je, između ostalog, i krađa javnog zelenila. Gradska uprava i ovim putem apeluje na sve sugrađane da čuvaju gradsko zelenilo kao zajedničko dobro, a da ovakve slučajeve prijave Odjeljenju za komunalne poslove ili Komunalnoj policiji.

Građani su, između ostalog, uočili i prijavili začepljen kanalizacion šaht u Njegoševoj ulici, a, po prijemu prijave, „Vovododu“ je naloženo da riješi ovaj problem. Putem „Građanske patrole“, građani su postavili i pitanje u vezi sa uklanjanjem sprava sa dječijeg igrališta na Kastelu, na što su iz Odjeljenja za komunalne poslove istakili da su sprave oštećene i da će biti popravljene i vraćene na istu lokaciju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!