FITNES FEST Promocija zdravog života u Banjaluci

869

Veliki fitnes događaj “Fitnes fest Banjaluka” biće održan od 27. maja do 2. juna u novoizgrađenoj dvorani „Centar“.

Sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika, kako ističu organizatori –  ima za cilj da učesnicima događaja na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponudi razne aktivnosti i sadržaje namijenjene za sve uzraste, od predškolskog uzrasta do osoba treće dobi.
Projekat je podržao Grad Banjaluka u sklopu manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, a biće realizovan uz podršku Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta i Zavoda za medicinu rada i sporta.
Manifestaciju čine tri dijela, i to: Festival fizičke aktivnosti, Fitnes sajam i Fitnes konferencija.
-Svi oni koji vole ili ih interesuju zdrav način života i fitnes, bilo da se profesionalno ili rekreativno bave njime, pozvani su  i dobrodošli da pristustvuju velikom broju događaja, predavanja, sportskih radionica i  organizovanih fizičkih aktivnosti za sve uzraste – poručili su organizatori.
Kako su istakli, Banjaluka kao veliki sportski grad, koji je već iznjedrio puno poznatih sportista, svakako njeguje i dugogodišnju tradiciju rekreativnog bavljenja sportom i fitnesom, koji je sve više popularan.
-Savremeni način života, uz stres, prekomjerno sjedenje ili slabo kretanje, podstiče čovjeka da se sve više brine za vlastito zdravlje i fizičku spremnost, da bude što snalažljiviji i prilagodljiviji, i da se jednostavno takmiči sa sobom i pobjeđuje samog sebe ukoliko želi da živi bolje ili da bar zadrži postojeći životni standard – zaključili su iz organizacije „Fitnes festa Banjaluka“.

 

(srpskainfo.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!