Veliki besplatni događaj za trudnice

700

Škola za trudnice “Radosnica” priprema veliki besplatni događaj za trudnice u BiH – III Panel za trudnice koji će se održati u Banjoj Luci 14.05.2019. s početkom u 17h u hotelu “Bosna” (Kristalna sala). Panel predstavlja interaktivni dan za trudnice gdje se ugosti i preko 300 trudnica. To je najznačajniji događaj za trudnice u organizaciji Radosnice na kojem učestvuju eminentni stručnjaci iz svih oblasti reproduktivnog zdravlja žena koji kroz predavanja i savjete približe ovu tematiku trudnicama iz cijele BiH. Prošle godine događaju su prisustvovale i trudnice iz Hrvatske i Slovenije, što tim Radosnice posebno veseli, jer je regionalna saradnja i razmjena iskustava iznimno važna.

Škola za trudnice Radosnica se već 9 godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva. U Banjoj Luci se ovaj događaj realizuje već treći put, a organizovan je i u Prijedoru, Gradišci, Zenici i Istočnom Sarajevu. Cilj ovih događaja je podizanje svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, trudnoću i roditeljstvu u svim regijama BiH, posebno onim mjestima gdje trudnice nemaju priliku edukovati se kroz škole. Zato će na panelu biti ugošćeni eminentni stručnjaci koji će kroz predavanja i panel diskusiju dati odgovore budućim roditeljima:

– prof. dr VESNA EĆIM ZLOJUTRO, spec. ginekologije i akušerstva

– dr. LJUBO VIŠEKRUNA, spec. pedijatrije i neonatologije

– dr. VEROSLAVA MILOŠEVIĆ, spec.pedijatrije i neonatologije

– dr. DEJAN NIKIĆ, spec. anesteziologije s reanimacijom

– dr. MILANA LEKIĆ, BTG

– GORDANA BEDNAŠ, babica

Nakon teoretskog dijela uslijedit će praktični dio kada će polaznice škole za trudnice “Radosnica” prikazati vježbe u trudnoći s tehnikama disanja, te približiti svim učesnicima kako izgleda psihofizička priprema za porod u ovoj školi.

Nakon bogatog programa uslijedit će pauza gdje će trudnice moći obići 27 štandova dragih prijatelja Radosnice kao i izlagača koji su se potrudili da obezbijede vrijedne poklone za učesnice. Također će se moći zabaviti u beauty kutku uz sjajne proizvode i profesionalne savjete saradnika Radosnice.

Trudnice na kraju panela očekuje velika nagradna igra.

PRIJAVA JE OBAVEZNA NA TEL. 065 915 979!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!