Obnovljen društveni dom u Parku Mladen Stojanović

459

Obnovljene prostorije društvenog doma i mjesne zajednice Rosulje danas su stavljeni na raspolaganje stanovnicima ovog naselja, zahvaljujući projektu „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ koji zajednički sprovode ambasade Švedske i Švajcarske, Razvojni program UN (UNDP) i Grad Banja Luka.

Gradonačalnik Igor Radojičić, naglasio je da se obnova ovog prostora, koji je smješten u centralnom dijelu Parka Mladen Stojanović, uklapa u ciljeve Gradske uprave koji podrazumijevaju obnovu prostornih kapaciteta za aktivnosti građana i jačanje projektnih mogućnosti građanskog aktivizma.

– Zahvaljjući saradnji sa UNDP-om, u šest banjalučkih mjesnih zajednica su realizovani različiti projekti. U Saračici je saniran trotoar, u Česmi škola, u Šargovcu balon za fudbal, a ovdje u Rosuljama smo aktivirali društveni objekat koji će biti prostor za različite društvene aktivnosti uz poslove mjesne zajednice. Jedna od tih aktivnosti je i koncipiranje projekata za djecu, mlade i starije osobe – naglasio je Radojičić.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!