Budi dio banjalučkog piknika uz radionice i igre

691

Već drugu godinu za redom kompanija Krajina klas putem projekta „Banjalučki piknik“ zajedno sa Inicijativom građana Rekreativna zona Banjaluka, trudi se da oživi želene površine grada Banjaluka i na taj način ukaže na značaj njegovanja zdravog načina života, porodičnog druženja i bitnost očuvanja prirode.

„Cilj nam je da pokažemo sve mogućnosti iskorištavanja najljepšeg izletište grada Banjaluka, izletišta Trešnjik. Uvjerili smo se prošle godine da Trešnjik ima najljepši zvuk kada postane oaza prepuna dječijeg smijeha“ rekli su iz kompanije Krajina klasa.

Treći banjalučki piknik počinje u 11 časova i trajaće do 16 časova.

Klinci i roditelji imaće priliku da učestvuju u radionici „Ispeci pa reci“, koju će voditi Vesna Iliktarević.

Riječ je o komunikološkoj radionici koja će klincima pomoći da nauče da izražavaju svoje osjećaje. Pored komunikološke radionice, držaćemo i radionicu u saradnju sa Robo kids centrom. Klnici će doživjeti Lego robote, Make block rangere i Little Bitts R2D2 iz Star Wars, kao i da vide Air block dronove koji lete i plivaju.

Sigurni smo da će u raznovrsnom zabavnom i sportsko-rekreativnom sadržaju uživati brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i deke i bake. Biće organizovane i nagradne igre, pod budnim okom Novaka Čičkovića. Kako piknik nije piknik bez dobrog zvuka, za ljetne lagane ritmove pobrinuće se DJ Freak.

Ulaz na piknik je besplatan, a sa slasnim pecivom i kolačima obradovaće vas pekara „Manja“. Domaći trgovački lanac Tropic osim što će biti zadužen za voće, imaće i zanimljive radionice za djecu. Na štandu Vitali potražite zanimljive dječije bojanke i svima omiljeno čokoladno mlijeko. Uz ukusno pecivo ide i dobar džem, koji nam je omogućila kompanija Vitaminka.

„Treći banjalučki piknik je prilika sa opet svi zajedno se družimo u opuštenom druženju, sa dekicama na travi. Dođite da zajedno uživamo u pogledu na grad, doručkujemo u prirodi i budite dio našeg zabavnog sadržaja“, poručili su iz kompanije Krajina klas.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!