“Dok ne okvalifikuju zločin neću im dati dokaze koje imam”

448

I sinoć su se na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili brojni građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

Davor Dragičević, Davidov otac je rekao da zločinci i ubice još ne reaguju, da nije dobio ni jedno saopštenje od institucija iako je prošlo 80 dana od kada na Trgu Krajine ne traži ništa ni manje ni više od dvije riječi – istinu i pravdu. Ponovio je da je David otet, silovan, maltretiran, zadavljen prije nego je položen u kanalizaciju.

– Gospodo izbora neće biti. Znamo da ste nesposobni, bahati, samoživi, odvojili ste se od naroda, odvojili ste se od svih nas. Tužite, me hapsite me, ubijte me, sa mnom tako nećete izaći na kraj. Stojim iza svih svojih riječi. Meni je djete masakrirano i ubijeno, nije vama – rekao je Dragičević.

On je dodao da od utorka posjeduje nove dokaze ali da ih neće dati institucijama sve dok one same ne okvalifikuju ovaj zločin i same riješe postupak.

– Poštujemo zakone i plaćamo račune. Ovo nije vaša privatna država, naša je. Mi smo je stvorili! Vi treba da budete u službi nas a ne obrnuto. Ko god se ne smije na vaš način on je neprijatelj, terorista, obavještajac. Svako ko ne misli kao vi, on je neprijatelj – rekao je Davor, nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz.

(buka.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!