U petak ujutro kiša, tokom dana razvedravanje

648

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra ujutru biće oblačno sa slabom kišom, a tokom dana očekuje se razvedravanje i sunčani intervali, uz najvišu dnevnu temperaturu do 18 stepeni Celzijusovih.

Oblačnost će se zadržati samo u istočnim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti umjeren, sjevernog smjera, a prije podne na jugu jaka bura.

Јutarnja temperatura vazduha biće od četiri do osam stepeni, na jugu do 10, a najviša dnevna od devet do 15, na jugu do 18 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu, 7. aprila, prijepodne biće pretežno oblačno, uz mogućnost slabe kiše na istoku, a u ostalim predjelima biće vedro ili malo oblačno. Oko rijeka moguća je magla. Popodne će biti u većini krajeva sunčano.

U nedjelju, 8. aprila, i u ponedjeljak, 9. aprila, biće sunčano i toplo, dok se u ponedjeljak poslijepodne očekuje naoblačenje sa padavinama.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom, na planinama sa snijegom.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Livno sedam stepeni, Grude devet, Nevesinje, Kalinovik, Bugojno, Sarajevo i Široki Brijeg deset, Mrkonjić Grad, Šipovo, Јajce i Mostar 11, Han Pijesak, Mrakovica, Sokolac, Stolac i Zenica 12, Ribnik i Gacko 13, Banjaluka, Neum i Tuzla 14, Bileća, Sanski Most i Trebinje 15, Bihać, Doboj i Zvornik 16, Gradačac i Prijedor 17, Foča, Novi Grad, Srbac i Brčko 18, Bijeljina i Srebrenica 19, Rudo 20 i Višegradu 21 stepen Celzijusov.

(Srna)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!