Još se čeka na rekonstrukciju studentskih paviljona

448

Prvi i drugi paviljon banjalučkog doma “Nikola Tesla” još čekaju na rekonstrukciju. Obnova je odgođena, jer se jedna od kompanija koja se prijavila na tender žalila. 

Sada treba da se sačeka žalbeni rok. Iz Uprave Studentskog doma poručuju da tu ne mogu ništa i da moraju da sačekaju da se ispoštuje procedura.

“Dalje ostaje da sačekamo ovaj period da vidimo kako će se situacija odvijati drugačije na nivou komisije za razmatranje žalbi. Neophodno je da sačekamo taj određeni period i da vidimo da li će stvarno neko ko je učestvovao na tenderu, uložiti žalbu, odnosno dokazati to uplatom takse”, rekao je Zoran Babić, direktor Studentskog doma “Nikola Tesla”.

Dok se čeka da istekne žalbeni rok, studenti iz prvog i drugog paviljona, koji su u decembru prošle godine oštećeni u nevremenu, žale se da im je dozlogrdilo da budu podstanari u preostala tri.

“Puno studenata je smještan u taj jedan paviljon. Mi očekujemo što prije rekonstrukciju. Samim tim ćemo rasteretiti i prvi paviljon, imaćemo oba paviljona za uslovan život”, rekao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata

Procijenjeno je da bi za obnovu trebalo dva miliona i sedamsto hiljada maraka.

Rekonstrukcija će donijeti i novi unutrašnji izgled doma. Savremeno opremljene sobe i kupatila trebalo bi da krase dom od septembra.

(ATV)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!