Pozdrav proljeću uz otvaranje moto sezone!

949

Kao i prethodnih 12 godina u susret Danu grada Banja Luka, koji se obilježava 22. aprila, okupićemo se i predstojećeg proljeća ove 2018. godine, da na sebi svojstven način uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona, damo pečat početku još jedne moto sezone u gradu na Vrbasu.

Ono što nas trinaestu godinu za redom očekuje je vrhunska ponuda i vrhunski rock'n'roll, čime će se ozvaniti početak vožnje dvotočkaša u Banjaluci. Svake godine Banjalukom se protegne kilometarska kolona motocikala koja je prethodnih godina na otvaranju moto sezone brojala i do 500 motora i zaljubljenika u dvotočkaše.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koja prvenstveno promoviše sigurnu vožnju, čemu svjedoči i dugogodišnje partnerstvo sa Auto moto savezom Republike Srpske, a sa nastojanjem da svi zajedno pokušamo probuditi svijest kod nesavjesnih vozača, zbog čega, nažalost, gotovo svake godine strada veliki broj učesnika u saobraćaju.

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

Naime, na obali Vrbasa i ove godine u subotu, 14. aprila plato ispred Ronilačkog kluba Buk preplaviće na stotine dvotočkaša kako bi tradicionalno obilježili početak ovogodišnje moto sezone! Za cjelodnevni program su zaduženi banjalučki rock'n'roll-eri, grupe Balkan Express i Tupas Mene, a zahvaljujući mnogobrojnim partnerima očekuje nas odlična ponuda, nesvakidašnje cijene i čuveni bajkerski pasulj koji je za sve bajkere besplatan.

Kao i prethodnih godina pozivaju se svi bajkere grada Banja Luka da nam se pridruže u akciji dobrovoljnog darivanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju veliko srce i bezrezervnu humanost.

Prijatelj ove manifestacije je AMS RS, koji će na ovom dogadjaju predstaviti svoje aktuelne akcije za bezbjednost saobraćaja, a napominjemo da je AMS RS partner gotovo svih godišnjih aktivnosti MK Istok iz Banjaluke.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!