Banjalučke servisne informacije: Rođeno je 17 beba!

503

Izvještaj za srijedu 31. januar, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka:  – nisu evidentirana krivična djela. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice teže povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledana su 84 pacijenta i obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je 17 beba – osam djevojčica i devet dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • od 08:00 do 10:30 časova – dio naselja Šargovac;
  • od 09:00 do 12:00 časova – dio Ulice Mladena Stojanovića;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Franca Šuberta, Stojana Bijelića i Kupreške, te dijelovi naselja: Krčmarice, Bastaji, Gatarići i Udovčići – Plavšići;
  • od 12:00 do 15:00 časova –  Jevrejska br. 6;
  • od 13:00 do 15:30 časova – dijelovi naselja: Tunjice, Vujinovići, Zalužani i Kuljani.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog radova na spajanju novoizgrađenih cjevovoda u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića, 31. januara te 1. i 2. februara, u vremenu od 9.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Njegoševe.

Prognoza vremena RHMZ – preovladavaće sunčano uz malu, a popodne i umjerenu oblačnost, te i dalje natprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab i promjenljiv, popodne umjeren južni. Jutarnja temperatura oko 0°C, a najviša dnevna oko 13°C.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!