Poziv na seminar “Uspješna prodaja”

451

Gradska razvojna agencija poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na seminaru „Uspješna prodaja“, koji će biti održan 31. januara i 1. februara u  Muzičkom paviljonu Parka „Petar Kočić“.

Seminar je namijenjen menadžerima, rukovodiocima, direktorima, šefovima organizacionih jedinica, kadrovskoj službi, vođama timova, te svima koji se bave prodajom i koji žele da unaprijede rad svojih organizacija.

Kako su naveli iz Gradske razvojne agencije, ciljevi seminara su unapređenje znanja polaznika u oblasti prodaje, da se nauči kako podstaknuti i njegvati lojalnost kupaca, zatim sticanje potpunog razumijevanja prodajnog procesa, kako razviti sistemski pristup u razumijevanju potreba drugih i ostvarivanju uticaja, te ovladavanje alatima koji prodaju čine efektivnom i efikasnom.

„Seminar je osmišljen s ciljem da polaznike učini što više produktivnim, dajući im praktične, relevantne vještine koje mogu odmah primijeniti na poslu. Naša metoda aktivnog učenja uranja polaznike u intenzivne praktične vježbe, aktivnosti i stvarne simulacije. Rezultat? Brže učenje i zadržavanje naučene materije“, navedeno je iz Gradske razvojne agencije.

Seminar će biti održan u terminu od 09.00 do 16.00 časova, a svi zainteresovani prijave mogu dostaviti putem elektronske pošte: brana.babic@cidea.org ili putem telefona broj: 051/394-250. Kotizacija za seminar, koja uključuje učešće na seminaru, ručak i osvježenje, iznosi 70 KM po osobi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!