Udruženje “Čast otadžbine” reagovalo na Mektićev istup

605

Udruženje “Čast otadžbine” reagovalo je danas na istup ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića.

Saopštenje  RTRS prenosi u cijelosti:

Da nije smiješno bilo bi žalosno ko je ministar bezbjednosti BiH! Postavlja se pitanje ko daje informacije koje imaju za cilj destabilizaciju Srpske? Rukovodioci MUP-a Republike Srpske reaguje na pojave paravojske i ne slikaju se pred tv kamerama tarbunjajući koješta, kao kvazi bh. ministar bezbjednosti.

Nekontrolisane laži izazivaju sankciju u skladu sa zakonom, pa bi u svakoj normalonoj državnoj zajednici ministar bio pod uticajem određenih sankcija ako laže, bez obzira na željeni nivo međunarodnog intervecionizma.

Naravno mi smo vidjeli da u državnoj zajednici nemogućeg življenja je sve moguće i dozvoljeno, naročito protiv Srba! Za razliku od elite iz SDS veoma dobro čitamo između redova, pa nam je jasno da projektni zadatak u kome su Mektić i Savčić glavni kandidati za nastupajuću izbornu trku. Sve vrste planiranog djelovanja na Srbe ili na “male Ruse” kako pojedinci govore i pišu kako bi pokazali kako nas treba što pre istrjebiti, nije moguće bez podjela unutar srpskog korpusa..

Tako za one koji nikada nisu voleli da čitaju, kao što je kvazi ministar, objasnićemo sledeće. Dobrotvor, dobročinitelj i slično su riječi u srpskom jeziku koje nikada nisu značile lopov, kriminalac ili ne daj Bože paravojnik.

Zato je nevjerovatno da neko ljude koje se isključivo bave dobročinstvom i nose majice sa krstom, pokušava da razjedini i onemogući da i dalje pomažu srpskoj djeci. Јoš kada izraze poštovnje prema našoj istoriji i slavnoj srpskoj vojsci, a pored toga poštuju predsjednika Dodika i poštuju ono što je Rusija sa Putinom uradila za srpski narod, neminovno je pomenute procesuirati i ako ništa sprečiti ih u daljem čovjekoljublju. Poželjno je da sve one koji su imali ikakvu vrstu kontakta sa njima takođe procesuirati i staviti ih u famozni Udruženi zločinački poduhvat.

Da li je potrebno da se neko pita zašto to radi Mektić sa svojom svitom? Njima bi sada dobro došle “Markale i Srebrenica“ kako bi srušili presjednika Dodika i satanizovali Republiku Srpska. Da li vam je palo na pamet da slučajno pronađete osobe koje su pokušale likvidaciju predsjednika Vučića u Srebrenici?

Da li vaši podatci govore kako je “SRBSKU ČAST“ lično Putin doveo u Banju Luku? Bakir i Dragan imaju izuzetno visoko mišljenje o sebi kada vjeruju da se velika Rusija bakće sa pravljenjem paravojske. Ono što se treba učiti od Rusije je borba protiv terorizma, koju po svemu sudeći “jarani“ ne vide.

Naravno “kvazi“ likovima ćemo reći da veoma dobro prepoznajemo njihov glavni cilj, a to je ubijanje svake vrste patriotizma, uz pomoć zastrašivanja, hapšenja i presuda. Logično je pitanje zašto vam baš sada toliko smetaju ljui koji nisu u vašoj političkoj priči, da ih planirate hapsiti?! Da li mislite da ćete pohapsiti sve one koje vam mogu bez pardona reći, ko ste i šta ste? Nama je takođe jasno da bilo koje oragnizovanje Srba, pa makar i dobrotvorno nije prihvatljivo za neprijatelje srpskog naroda.

Moramo ponoviti po ko zna koji put da je cilj međunarodnog intervencionizma nestanak Srba sa ovih prostora, a ne nikakav lijepi zajednički život različitih etničkih zajednica, naravno sa ciljem prestanka duhovnih veza sa pravoslavnom Rusijom. Nasuprot realizaciji ovakvih procesa, kao niko do sada, stoji politika presjednika Dodika.

Zato želimo da kažemo da ćemo nastaviti našu borbu za naš narod i za našu djecu, ne zarezujući prevjernike ni dva posto. Veterani, potomci veterana “SRBSKA ČAST” samo napred, jače i bolje!

Mi smo svi već ginuli za srpske trajne vrijednosti i ovaj dio života je samo dar od Boga da imamo priliku da još nešto damo. Naše pretenzije nisu da imamo materijalnu korist, kao gospodi iz Saveza za promjene, već da časno koračamo SVOЈIM KORAKOM I MISLIMO NA OTADžBINU! Da ne bude zabuluda nama ne treba nikakva paravojska, mi ćemo legalnim putem vratiti Vojsku Republike Srpske koja je sastavni dio Dejtonskog sporazuma.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!