Zvaničnici Srpske čestitali Božić

659

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Božić i istakao da praznik Hristovog rođenja podsjeća da su ljubav, poštovanje, zajedništvo i solidarnost temeljne vrijednosti na kojima se gradi vjera u opšti napredak.

“Dan Hristovog rođenja velika je radost za sve hrišćane koji nas uvijek iznova podsjeća da su ljubav, poštovanje, zajedništvo i solidarnost temeljne vrijednosti na kojima se gradi povjerenje, vjera i nada u bolje sutra i opšti napredak”, naveo je Dodik u čestitki upućenoj Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Božić i poželjela da praznik Hristovog rođenja bude nepresušni izvor nadahnuća za vrlinski i blagosloveni život, koji je garant napretka.

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić uputio je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, te svim pravoslavnim vjernicima božićnu čestitku u kojoj je istakao da je Božić praznik koji posebno promoviše ključne vrijednosti – ljubav i mir, javlja RTRS.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!