Promovisan novogodišnji program: Sergej Ćetković i Ivana Peters na Trgu 30. decembra

568

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i poznati pop pjevač Sergej Ćetković, najavili su koncert ovog muzičara, koji će biti održan 30. decembra u Banjoj Luci. Sponzor ovog koncerta, na kojem će uz Sergeja nastupiti i Ivana Peters, je kompanija m:tel.

-Grad želi da bude regionalni centar, uključujući i zabavu i događaje, i tome smo posvećeni u novogodišnjem programu, koji je počeo Zimzogradom 1. decembra i koji će trajati sve do 15. januara. Ovih dana otvorićemo i dodatne sadržaje na lokacijama ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS, čime će širi centar grada biti obogaćen novogodišnjim sadržajima – rekao je gradonačelnik Radojičić.

Slijedi i čitav niz koncerata, od kojih prvi 27. decembra u okviru humanitarne večeri u organizaciji predsjednika Republike, zatim tri velika koncerta na otvorenom 30. i 31. decembra i 1. januara 2018. godine.

-Poslije koncerata, očekuju nas događaji za dan Republike, a završavamo sa gastro-festivalom pred Pravoslavnu novu godinu i programom za 14. januar – zaključio je gradonačelnik Radojičić.

Izvršni direktor za marketing i prodaju u kompaniji m:tel Radmila Bojanić, izrazila je zadovoljstvo što će ta kompanija sa Gradom upriličiti koncert za sugrađane i posjetioce, koji će biti u Banjoj Luci za predstojeće praznike.

-I u toku novogodišnjih praznika mi smo društveno odgovorni, kao i tokom cijele godine kada smo sa Gradom učestvovali u nizu projekata koji naš grad izdvajaju kao regionalnu prijestonicu u današnjem vremenu i okruženju – naglasila je ona.

Sergej Ćetković pozvao je sve da dođu 30. decembra u Banju Luku, na, kako je rekao – dobru muziku i program.

-Drago mi je što ću zajedno sa svojom koleginicom Ivanom Peters podijeliti prednovogodišnje veče sa Banjalučanima i njihovim gostima. Hvala gradonačelniku i m:tel-u na gostoprimstvu, pozivu i prilici da se ponovo poklonim publici u Banjoj Luci jer smo se zadnji put družili u ovom gradu prije dvije-tri godine – rekao je Ćetković.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!