Knežević će se braniti sa slobode

549

Dejan Knežević (28) iz Banjaluke, osumnjičeni za pokušaj ubistva dispečerke “Banjalučkog taxija”, pušten je na slobodu!

To je odluka koju je donijelo Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci uz obrazloženje da nije bilo osnova da se Kneževiću predloži mjera pritvora.

– Policiji je naloženo da u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a osumnjičeni će se u nastavku postupka braniti sa slobode – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović, dodajući da se Knežević tereti za krivično djelo pokušaj ubistva.

Knežević je uhapšen u subotu naveče samo dva sata nakon što je banuo u službene prostorije “Banjalučkog taxija” gdje je nasrnuo na dispečerku A. P. (39) koju je udario šakom, oborio je na pod i gazio nogama, da bi joj potom kabal omotao oko vrata i pokušao da je zadavi. Ženu je spasilo to što je tokom napada uspjela da stisne taster za obaviještenje taksista i tako pozove pomoć, pa se Knežević brže bolje dao u bjekstvo.

Motiv napada bilo je to što dispečerka na Kneževićev poziv nije željela da pošalje taksi vozilo na traženu adresu. U “Banjalučkom taxiju” naveli su da je ova kompanija još ranije blokirala Knežević broj, jer su s njim u više navrata imali problema, kako vozači u taksijima tako i same dispečerke.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!